Reuniunea membrilor CFAT luna aprilie 2023

🗓 Reuniunea membrilor CFAT din această lună a avut loc ieri, 25 aprilie, la 🥐 Fropin, una dintre firmele membre ale clubului și întotdeauna o gazdă primitoare pentru comunitatea franceză și nu numai.
Pe ordinea de zi a acestei întâlniri am avut de această dată primirea unui nou membru, ➡️ SC PASMATEX SA Timisoara, firmă de tradiție înființată în anul 1919 care face parte din sectorul pasmanterie-țesături înguste reprezentată de dl. Cosmin Grapini.
Alături de noi, i-am avut invitați pe dl. Adrian Bădescu, Consul Onorific al Mexicului la Timișoara și președintele Clubului Economic Nord- American din Timișoara, doamna Monica Truscă, director executiv la DGASPC, dl. Vicenzo Moderno, vicepreședintele Camerei de Comerț Italiene pentru România și doi reprezentați ai asociației Ceva de spus, dna Elisabeta Moldovan și dl. Zoltán Szövérdfi. Cu toții au participat la ședința de ieri cu scopul identificării nevoilor persoanelor cu dizabilități și dezvoltării unui proiect comun care să vină în sprijinul persoanelor defavorizate din Timișoara. 🤝
🔜 Între timp, luna mai pentru CFAT începe și se termină cu 2 evenimente importante, primul va avea loc în perioada 9-11 mai, eveniment la care vom avea contact cu firme de renume din Belgia, iar al doilea eveniment, deja cu istorie în Timișoara, Maratonul Business care se va desfășura în perioada 22-24 mai.

Membri

Asociația Centre d’Affaire Timișoara

Clubul de afaceri francofon a fost fondat în 2011 ca urmare a investițiilor masive ale unor companii franceze de top în vestul țării, cu precădere în Timișoara.
Despre noi
© 2021 Asociația Centre d’Affaire Timișoara
Web Design by DowMedia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram