Misiune , Viziune , Valori

Misiune

Facilitarea de parteneriate economice și sociale între autoritățile locale și companiile franceze prezente în zonă sau cu interes investițional în vederea dezvoltării durabile în beneficiul comunității.

Viziune

Dezvoltarea pe termen lung a relațiilor companiilor franceze în zona de vest a țării prin colaborarea transparentă și mutual avantajoasă cu actorii locali, atât pe plan economic, dar și pe plan social. În același timp, promovarea sustenabilă a intereselor comune ale comunității de afaceri și a actorilor locali în beneficiul comunității.

Valori

Ne bazăm pe implicarea totală în proiecte de instalare a companiilor franceze pe piața din vestul țării și susținerea eforturilor acestora de adaptare la mediul socio-economic specific zonei.

Membri

Asociația Centre d’Affaire Timișoara

Clubul de afaceri francofon a fost fondat în 2011 ca urmare a investițiilor masive ale unor companii franceze de top în vestul țării, cu precădere în Timișoara.
Despre noi
© 2021 Asociația Centre d’Affaire Timișoara
Web Design by DowMedia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram