Dan Bedros

Membru fondator și Președinte Onorific al asociației, Președinte Director General la Alcatel România, una dintre primele companii franceze care și-a stabilit operațiuni în țara noastră, imediat după momentul 1989. A coordonat operațiunile din țară ale companiei între anii 1992 – 2009, iar începând cu anul 2007 a devenit Vicepreședinte al Alcatel-Lucent pentru Europa de Sud-Est.

Prin funcțiile pe care le-a ocupat, a încurajat cooperarea economică româno-franceză, merite recunoscute prin titlul de Președinte de Onoare al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Franceze în România.

Dorin Miron

Este Membru fondator al Centrului de Afaceri Româno-Francez și, actualmente Președinte al asociației. Legăturile sale cu Franța s-au consolidat în timpul studiilor universitare pe care le-a urmat în Hexagon.

În timpul studiilor a cunoscut cultura, civilizația și psihologia poporului francez, cunoștințe pe care le-a consolidat în activitatea profesională pe care a derulat-o în Franța, ocupând funcții comerciale cheie în cadrul Tipografiei Naționale a Franței.

Membri

Asociația Centre d’Affaire Timișoara

Clubul de afaceri francofon a fost fondat în 2011 ca urmare a investițiilor masive ale unor companii franceze de top în vestul țării, cu precădere în Timișoara.
Despre noi
© 2021 Asociația Centre d’Affaire Timișoara
Web Design by DowMedia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram