Obiective

Mediator între companiile franceze și autoritățile locale

Ne asumăm rolul de mediator al relației între companiile franceze și autoritățile locale pentru a facilita procesul de stabilire a operațiunilor acestor companii, dar și în dezvoltarea ulterioară. În același timp, încurajăm schimbul de experiențe între reprezentanții companiilor franceze din vestul țării în vederea creării unei comunități solide de afaceri.

Promovarea zonei pentru atragerea de noi investitori

Organizația noastră derulează acțiuni permanente pentru promovarea mediului socio-economic din zona vest și beneficiile pe care acest mediu le oferă dezvoltării durabile a unor afaceri solide. Prin colaborări cu instituții precum Camera Franceză de Comerț din București, dar și colaborări pe plan local, organizația derulează acțiuni pentru dezvoltarea portofoliului de companii franceze în vestul țării.

Susținerea investitorilor deja instalați

Susținem dezvoltarea unei comunități solide de afaceri în Timișoara și în zonele din jur. De aceea dezvoltăm relații cu factorii de decizie din companii și facilităm discuții și schimburi de experiență atât între actorii locali din mediul de afaceri, cât și între aceștia și factorii de decizie de la nivelul autorităților locale. Prin discuții aprofundate care duc la identificarea unor probleme specifice, găsim soluții punctuale care contribuie la crearea unui climat economic favorabil dezvoltării.

 

Membri

Asociația Centre d’Affaire Timișoara

Clubul de afaceri francofon a fost fondat în 2011 ca urmare a investițiilor masive ale unor companii franceze de top în vestul țării, cu precădere în Timișoara.
Despre noi
© 2021 Asociația Centre d’Affaire Timișoara
Web Design by DowMedia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram