Parteneriate și colaborări

Camera de Comerț Italiană pentru România, sucursala Timișoara

Camera de Comerț Italiană pentru România este activă din 1994 și are o contribuție esențială în dezvoltarea afacerilor italiene din țară. Obiectivul principal este acela de a favoriza dezvoltarea schimburilor comerciale dintre România și Italia, de a facilita relația între investitorii din cele două țări, oferind informații și asistență pentru susținerea proceselor de internaționalizare. În Timișoara, asociația are o sucursală din 2006, deschisă cu misiunea de a îndeplini obiectivele organizației în zonă.

Clubul Economic German Banat

Cu o experiență de peste 15 ani în susținerea dezvoltării locale a companiilor germane, austriece și elvețiene în Banat, organizația este un partener puternic prin care putem crea un mediu economic sănătos și atractiv pentru investitorii străini. Clubul acționează ca mediator în relațiile cu autoritățile locale și naționale astfel încât stabilirea bazelor de operațiuni sau dezvoltarea afacerilor germane din zonă să beneficieze de un traseu birocratic ușor de parcurs.

 

Institutul Francez din Timișoara

Colaborarea cu Institutul Francez din Timișoara este deja una de tradiție, având un rol cheie în realizarea obiectivelor noastre, respectiv promovarea condițiilor favorabile ale mediului socio-economic din Timișoara pentru atragerea de noi investiții franceze, precum și încurajarea dezvoltării afacerilor franceze deja existente în zonă. Mai mult, colaborarea se extinde și la proiecte care vizează promovarea limbii și culturii franceze în vederea formării unui capital uman competitiv pentru companiile stabilite în Timișoara și cele care urmează să se stabilească în regiune.

 Primăria Timișoara

Este un partener instituțional important deoarece este un principalul factor de decizie care poate facilita și încuraja investițiile străine în oraș. Colaborăm cu Primăria Timișoara pentru deschiderea de noi oportunități de investiții, fiind implicați, în același timp, în proiectele culturale ale orașului, cum ar fin Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023.

 

Consiliul Județean Timiș

 

Este un partener important prin care asociația reușește să încurajeze și să extindă investițiile companiilor franceze în tot județul Timiș. Prin colaborarea strânsă cu reprezentanții Consiliului Județean Timiș am reușit să deschidem oportunități de dezvoltare în județ, ceea ce a dus la efecte pozitive asupra comunităților locale.

Camera Franceză de Comerț și Industrie în Români

Este un partener important alături de care asociația reușește să încurajeze implicarea companiilor franceze în toată țara. Prin colaborarea cu CCIFER, asociația reușește să rămână în strânsă legătură cu celelalte asociații francofone din țară, să colaboreze cu alți investitori francezi din România și să participe la o serie de evenimente de interes pentru toți membrii asociației.

Membri

Asociația Centre d’Affaire Timișoara

Clubul de afaceri francofon a fost fondat în 2011 ca urmare a investițiilor masive ale unor companii franceze de top în vestul țării, cu precădere în Timișoara.
Despre noi
© 2021 Asociația Centre d’Affaire Timișoara
Web Design by DowMedia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram