Maraton Business „rePORNIM ECONOMIA”

 

Ne bucurăm să vă anunțăm că din 7 iunie „rePORNIM ECONOMIA”!

Maratonul de Business se va desfășura din 7 până în 11 iunie în 3 orașe importante din țară: Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara. Evenimentul are scopul de a aduce în discuție aspecte importante ale orașelor din domeniul sănătății, educației, tehnologiei și inovației. Toate aceste aspecte și nu numai, vor fi discutate și analizate la întâlnirile organizate cu autoritățile publice centrale și locale, mediul universitar, companii, CCIFER, CFAC și CFAT.

Evenimentele se vor desfășura în format hibrid, iar mai jos, se poate consulta programul întregului Maraton. Vă așteptăm la cât mai multe evenimente!

https://www.ccifer.ro/ro/evenimente/agenda/e/event/repornim-economia-maratonul-de-business-ccifer-la-cluj-napoca-oradea-si-timisoara.html

Membri

Asociația Centre d’Affaire Timișoara

Clubul de afaceri francofon a fost fondat în 2011 ca urmare a investițiilor masive ale unor companii franceze de top în vestul țării, cu precădere în Timișoara.
Despre noi
© 2021 Asociația Centre d’Affaire Timișoara
Web Design by DowMedia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram