➡️ Reuniunea lunii martie a membrilor CFAT - Un Pas Înainte În Educația Profesională

🤝 Ieri, membrii asociației CFAT au avut onoarea de a-l avea ca invitat pe domnul Inspector Școlar General Adjunct, Cosmin Hogea, reprezentant al ISJ Timiș. Într-un spirit de cooperare, s-a pus accent pe importanța educației profesionale și pe modalitățile inovative de a atrage elevii către aceste oportunități valoroase.
🏫 Discuțiile s-au concentrat pe crearea unui pod durabil între elevi și lumea profesională, cu un accent special pe întărirea legăturilor cu comunitatea firmelor franceze. Această inițiativă marchează un pas important în direcția unei colaborări fructuoase, cu beneficii pe termen lung pentru tinerii noștri.
🌟 Ne străduim să păstrăm și să cultivăm această relație esențială între ISJ Timiș și comunitatea oamenilor francezi de afaceri, pentru a asigura un viitor strălucit tinerilor.

Membri

Asociația Centre d’Affaire Timișoara

Clubul de afaceri francofon a fost fondat în 2011 ca urmare a investițiilor masive ale unor companii franceze de top în vestul țării, cu precădere în Timișoara.
Despre noi
© 2021 Asociația Centre d’Affaire Timișoara
Web Design by DowMedia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram